Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Transparante arbeidsvoorwaarden

Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra biedt jou transparante arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie is er een cao- of arbeidsvoorwaardenregeling van toepassing. Voor de meeste functies geldt de cao huisartsenzorg. Werk je als huisarts, dan zijn jouw arbeidsvoorwaarden in lijn met de cao Gezondheidscentra AHG (deel huisartsen). Voor onze fysiotherapeuten hebben wij een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.

Dit verdien je

Bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra verdien je een salaris conform de cao of arbeidsvoorwaardenregeling. Een fulltime werkweek bestaat uit 38 uur (m.u.v. huisartsen - zie hieronder). Naast je salaris ontvang je de wettelijke vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering.

Loondienstverband huisartsen

Als huisarts bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra werk je in loondienst: je ervaart zo de lusten, maar niet de lasten van een eigen praktijk. Je hebt je eigen patiënten op naam, maar personele, financiële en facilitaire zaken worden je uit handen genomen door ons Bedrijfsbureau. Voor een fulltime huisarts hanteren we een normpraktijk van 2350 op naam ingeschreven patiënten.

Naast je werk bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra draai je ook diensten op de HAP Leidsche Rijn. Je nachtdiensten worden standaard verkocht.

Tot slot kun je aanspraak maken op een persoonlijk budget voor scholing en andere persoonlijke functie- en beroepsgebonden uitgaven, en vijf betaalde studiedagen per jaar.

Sparen voor later

Bij ons word je deelnemer in de pensioenregeling van Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) en ben je verzekerd van een goed pensioen. Wij sparen met je mee: wij dragen 50% bij van jouw ouderdomspensioenpremie.

Blijven leren en ontwikkelen

Als Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra staan wij voor onderwijs, onderzoek en innovatie. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om te blijven leren en je verder te ontwikkelen. Binnen je vak, maar ook als persoon. Dit doen we onder meer door het organiseren van lunchmeetings, interne nascholingen en opleidingen en trainingen op maat.

Een goede balans tussen werk en privé

Bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra werken veel medewerkers parttime. Zo combineren zij hun werk met bijvoorbeeld hun gezin of studie. In goed overleg is er veel bespreekbaar.

Af en toe een welverdiende break

Je hebt recht op vijf weken vakantie op basis van een fulltime dienstverband. Er bestaat ook de mogelijkheid om een week extra verlof te kopen. Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je regelmatig vrij neemt.