Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Waar we voor staan

Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra is een plek waar patiënten en zorgprofessionals zich thuis voelen. Hier gaan we voor innovatieve zorg, jezelf ontwikkelen en een goede balans tussen werk en privé. In samenwerking met UMC Utrecht, Hogeschool Utrecht, Fontys Paramedische Hogeschool, AxionContinu, Careyn en De Rijnhoven wordt binnen de centra innovatieve eerstelijnszorg vormgegeven en geïntegreerd met onderwijs en onderzoek.

Onderwijs, onderzoek en innovatie

Uniek aan Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra is dat wij de dagelijkse huisartsen- en fysiotherapeutische zorg combineren met wetenschappelijk onderzoek, onderwijs en innovatie. Dit doen wij binnen de academische werkplaatsen, waar mensen uit de praktijk samen met academici werken aan kennisontwikkeling, -overdracht en innovaties op het gebied van zorgvraagstukken.

Meer over onderwijs, onderzoek & innovatie

Scholing en opleiding

We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Niet alleen door middel van na- en bijscholing, maar ook door actief kennis met elkaar te delen. Zo organiseren we op alle locaties maandelijks interdisciplinaire lunchmeetings. Tijdens een verzorgde lunch delen diverse (externe) specialisten, huisartsen in opleiding, stagiairs, kaderartsen en co-assistenten hun kennis en inzichten met collega's.

Ontwikkelmogelijkheden

We begrijpen dat jij je op meerdere gebieden wilt ontplooien. Daar krijg je bij ons dan ook de ruimte voor. Veel van onze medewerkers hebben meerdere functies: zij combineren hun zorgtaak bijvoorbeeld met een rol als onderzoeker, opleider of docent. Ook kun je je werk goed combineren met een opleiding of een project.

Stages en werkervaringsplaatsen

Onze organisatie is een door SBB erkende opleidingspraktijk voor doktersassistenten. Bovendien begeleiden we aiossen van het UMC Utrecht in hun opleiding tot huisarts. En alle studenten van de Selective Utrecht Medical Master (SUMMA) volgen hun eerstelijns-coschappen bij het Julius Gezondheidscentrum in Leidsche Rijn Centrum. Ook voor fysiotherapeuten, verpleegkundigen en praktijkondersteuners in opleiding bieden we leerwerk- en stageplekken.

We waarderen jouw mening

Als werkgever hechten we veel waarde aan jouw mening. Uit ons laatste medewerkersonderzoek blijkt dat onze medewerkers ons werkgeverschap met gemiddeld een 7,5 beoordelen en dat 97% het werk met plezier doet. Medewerkers zijn vooral tevreden over de prettige werksfeer, samenwerking met collega's, opleidingsmogelijkheden en eigen verantwoordelijkheden.

Werk-privébalans

Bij Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra gaan we voor een goede werk-privébalans. In goed overleg is er veel mogelijk.

Meer over arbeidsvoorwaarden

Duurzame inzetbaarheid

Wij vinden de gezondheid en vitaliteit van medewerkers belangrijk. Hier dragen we op verschillende manieren aan bij. Bijvoorbeeld door te zorgen voor gezonde werkplekken, dienstfietsen op elke zorglocatie en mee te betalen aan jouw sportabonnement.

Ruimte voor ontspanning

We werken hard, maar vinden het ook belangrijk om af en toe samen iets leuks te ondernemen. Dit doen we in de vorm van teamuitjes, de jaarlijkse zomerbarbecue en het eindejaarsdiner. Maar we snappen ook dat je soms tijdens werktijd even een ontspanningsmomentje nodig hebt. Op onze locaties zijn hiervoor verschillende initiatieven genomen, zoals tafeltennis en een relaxruimte. En wil je voor of na werktijd stoom afblazen? Maak dan gebruik van onze bijdrage aan jouw sportabonnement.

Alles in de buurt

Onze gezondheidscentra zijn op korte afstand van elkaar gevestigd in regio Utrecht, allemaal in het hart van Leidsche Rijn. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen, zoals winkels, horeca, parken en sportfaciliteiten. Zo kun je gemakkelijk tijdens de pauze even een boodschap doen, een wandeling maken of misschien wel even sporten. Veel van onze medewerkers wonen in de regio en komen op de fiets naar het werk. Ons fietsplan biedt de mogelijkheid om met fiscaal voordeel een fiets aan te schaffen.

Transparante arbeidsvoorwaarden

Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra biedt transparante arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie is er een cao- of arbeidsvoorwaardenregeling van toepassing. Voor de meeste functies geldt de cao huisartsenzorg. Werk je als huisarts, dan zijn jouw arbeidsvoorwaarden in lijn met de cao Gezondheidscentra AHG (deel huisartsen). Voor onze fysiotherapeuten hebben wij een eigen arbeidsvoorwaardenregeling.